Yandaki Videoda A400M ile yapılan çalışmalardan örnekler göreceksiniz. Bu size A400M oyun programınızı kullanmanıza fikir verecektir. O nedenle misyonlara dikkatinizi yoğunlaştırmalısınız.. Unutmayınız ki bu bir taarruz uçağı değildir. Sadece nakliye uçağıdır. Askeri malzeme, insani yardım malzemeleri, paraşüt timleri taşınması ve havadan bırakılmasıda kullaanılır. Tank, top gibi ağır silahlar da taşınabilir... Videoyu izlemek için üzerine tıklayınız.
İnen dosya A400M.rar adındadır. Üzerine çift tıklıyarak açıldığında A400M.exe dosyasını elde edeceksiniz. Bu dosyanın üzerine çift tıklıyarak oyunu bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Oyuna Play ikonuna tıklayarak başlayabilirsiniz. Kolaygelsın...
Sağdaki videoda A400M için tasarlanmış bir videoyu izleyebilirsiniz.
A400M uçak Oyununu indirmek için tıklayınız....
A400M HAKKINDA Avrupa AIRBUS iştirakcileri ile birlikte ülkemizden TAI nin de üretimine katıldığı A400M in İspanyanın Seville şehrindeki ilk uçuşu Avrupalı iştirakciler gibi Türkiyeyi de yakından ilgilendirmiş ve memnuniyet uyuandırmışdır. Hem imalat aşamasındaki iştirakımız ve hem de ilk alım siparişi veren ülkelerden biri olmamız konuya ilgimizi arttırmaktadır. Bu uçak şu ana kadar yapılmış ve kullanılagelen benzerlerine fark atan özelliklere sahiptir. Okuyucularımızın konuya ilgi duymaları için bu konu üzerinde detaylı durmak istiyoruz. Proje gecikmiş olarak ilerlemektedir. Daha önce kullanılan motorlardaki uyuşmazlık ve diğer bazı elektronik sistem uygunsuzlukları projenin iki yıl gibi gecikmesine neden olmuştur. Netice olarak 11 Aralık 2009 da ki görücüye çıkış deneme uçuşu başarılı olmuş ve memnuniyet uyandırmıştır. Sitemizde bu deneme uçuşu ve uçağın teknik hususlarını öne çıkaran video ve similasyonlar mevcuttur. Hatta gençlerden uçak oyunlarına ilgi duyanlar için bir de A400M in misyonu ile ilgili hazırlanmış olan bir oyun da sunuyoruz. Bu oyunu bilgisayarınıza indirip kurup oynayabilirsiniz. Oyun hem A400M i tanıyacak hem de bu uçakla bazı misyonları yerine getirmek için çaba sarfedecek, eğleneceksiniz ..
Sağda A400M in İspanya nın Seville şehrinde ki imal edildiği tesislerin havaalanından deneme uçuşu için havalanmasının videosunu bulacaksınız. Üzerine tıklayarak bu tarihi ilk uçuşu izleyebilirsiniz. Bu uçakların yapımına TAİ de iştirak etmektedir ve ordumuz için de Türkiyenin 10 uçak alım siparişi vardır.
Güncel İletişim Havacılıkİstikbal Göklerdedir... M. Kemal ATATÜRK
Uçaklar HaberlerAviaTurk Havacılık Hareketleri
Sitemizdeki yazı, resim, video ve haberleri kaynak göstererek ve sitemize link vererek alabilirlsiniz - Copyright 2009