Duyulan o ki gelen Arap personel uçağın kullanım kitabını bile okuyup incelemeden bir ara kendi kendilerine pilot kabininde motorları çalıştırınca uçağın kafası kızmış. Bilmeden, öğrenmeden, gerekli önlemleri almadan, kısacası benimle tanışmadan benimle niçin oynuyorsunuz diye dört dev motorunun olanca gürültüsüyle karşısında duran duvara var gücüyle başını vurdu.
Kızgınlığını yenemedi başı paramparça oldu beyni patladı. Gövdesi duvarın sağında unufak olan başı duvarın öteki tarafında kendinden geçti. Pilot kabinindeki onu kızdıran teknik ekip ise enkazın arasından ufak tefek sıyrıklarla çıktılar.
Rivayet edilir ki 200 milyon dolarlık bu uçağın beyni ekipajı beğenmemiş ve ilerde daha büyük kazalada kullanılmamak için intihar etmişti. Tabi teknik bilirkişi raporunda ne yazıldı bilmiyoruz.
Solda ki A340-600 tipi yolcu uçağı Abu Dhabi Etihad Havayolları için imal edildi. Resimde onu imal edildiği Fransada Toulouse Airbus tesislerinde başını taşlara vurmadan önce görüyorsunuz. Abu Dhabi Aircraft Technologıes ADAT dan uşağın motor testlerini imalatcı firma ile birlikte yapacak olan Arap teknik personel ve pilotlar geldi. İmal edildiğ hangarın önünde uzanan pistte uçmadan yer testleri motor fren ve sinyalizsyon testleri yapılacaktı.
A340-600 Kendisini uçuramayan pilota kızıp başını duvara vurdu... intihar etti!
Güncel İletişim Havacılıkİstikbal Göklerdedir... M. Kemal ATATÜRK
Uçaklar HaberlerAviaTurk Havacılık Hareketleri
Sitemizdeki yazı, resim, video ve haberleri kaynak göstererek ve sitemize link vererek alabilirlsiniz - Copyright 2009